handiginhuis.be

weblog over bouwen, wonen en architectuur.

Versluys bouwgroep blaakt van ambitie

Posted by marcho on February 15th, 2008

Versluys bouwgroep, onlangs door het financieel economisch weekblad Trends uitgeroepen tot de absolute nr1 in exclusieve topliggingen aan de middenkust, heeft plannen om in de nabije toekomst een splinternieuw flagship building langs de A10 Oostende/ Jabbeke te bouwen.

Het nieuwe bedrijfsgebouw past volledig in de groeistrategie die Groep Versluys wenst aan te houden en verder uit te bouwen de komende decennia. ‘wij willen niet de grootste promotor zijn, wel de meest kwaliteitsvolle’ citeert Bart Versluys, en dit op alle vlakken: toplocaties, snelheid van bouwen, beeldbepalende architectuur, rendabiliteit, duurzame afwerking en trendsetter in innovatieve bouwmaterialen en energie arme technieken.

Versluys Bouwgroep heeft ambitieuze groeiplannen in het buitenland, meer bepaald in de retail sector en wenst zich daarom ook verder te professionaliseren om zo goed mogelijk in te spelen op de verschillende markten. ‘We hebben heel wat kennis en know-how in huis en willen uiteraard onze goede naam en faam in de bouwwereld nog wat extra glans geven de komende jaren’ aldus Freddy Versluys.